Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti

Ovi opći uvjeti odnose se na korištenje Cabello d.o.o. internet prodavaonice (u daljnjem tekstu cabello.hr) na području Europske unije.

 

Korištenje

Usluge cabello.hr internet prodavaonice (kupnja uz uslugu dostave putem cabello.hr internet prodavaonice, kupnja sa uslugom preuzimanja u poslovnici putem cabello.hr internet prodavaonice) dostupne su na internetskim stranicama www.cabello.hr . Stranice, kao i navedene usluge, korisnici mogu koristiti za privatnu i poslovnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim uvjetima i pravilima. Korištenjem cabello.hr internet prodavaonice korisnik je suglasan i obvezuje se poštivati niže navedene uvjete i pravila. Iako cabello.hr nastoji pružiti najbolju moguću ponudu usluga, cabello.hr ne može garantirati da će usluge na cabello.hr internet prodavaonici odgovarati potrebama svakog korisnika.

 

Izjava o korisniku

Korisnik je svaka pravna i fizička osoba koja se registrira, izvrši narudžbu i plaćanje u cabello.hr internet prodavaonici.

 

Izjava o prodavatelju

CABELLO D.O.O.

Registriran: Trgovački sud u Zagrebu, 18/38838-4

MBS: 081204644

MB : 05008123

OIB : 79234145658

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Žiro računi:

HR3423600001102738535, Zagrebačka banka d.d.

SWIFT:ZABAHR2X

Član uprave: Milan Kandić, direktor, Ivan Matić direktor

- zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Sjedište:

Karažnik 38b

10 000 Zagreb

Hrvatska

U daljnjem tekstu cabello.hr

Cijene

Cijene su izražene u eurima (EUR) i u njima je uračunat PDV. Cijene mogu biti ažurirane više puta dnevno te se može dogoditi stanovite razlike prilikom naručivanja tokom dana. Dodatno, cabello.hr zadržava pravo u nekim slučajevima postaviti - imati, različite cijene proizvoda u trgovinama i internet prodavaonici cabello.hr. Cabello.hr zadržava pravo bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude. Iznimno u situacijama ukoliko je došlo do greške pri utvrđivanju cijene cabello.hr može odbiti isporučiti takvu narudžbu. Cijena za svaki proizvod utvrđuje se pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Cijena za isti proizvod može se razlikovati u odnosu na vrstu plaćanja. U tom slučaju, na svakoj pojedinačnoj stranici proizvoda navedene su sve važeće cijene u odnosu na različite vrste plaćanja.

 

Proizvodi

Sve robe i usluge dostupne na cabello.hr internet prodavaonici.

 

Slike i opisi

Cabello.hr pokušava biti što preciznija u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da su opis, slika i tehnički podaci proizvoda u potpunosti točni.

 

Zaštita podataka

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Time je omogućen siguran prijenos podataka i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i cabello.hr stranica.

 

Servisni uvjeti

Uz neke proizvode izdaje se jamstveni list. Na jamstvenom listu definirani su uvjeti jamstva i kontakti servisa. Ukoliko je izdavatelj jamstva cabello.hr molimo kontaktirati cabello.hr kako bi vas uputili tko je u tom slučaju ovlašteni servis. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Ako u jamstvenom razdoblju bude potreban popravak proizvoda korisnik se može prvo obratiti trgovini gdje je kupljen proizvod, ili servisu, kako bi dobio podrobnije informacije vezano za postupak reklamacije.

 

Uvjeti kupnje i isporuke

Uvjeti kupnje i prodaje proizvoda putem cabello.hr internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće korake: registracija, narudžba, plaćanje, dostava, reklamacija/povrat robe.

 

Registracija

Kako bi se korisnik registrirao na cabello.hr internet prodavaonicu mora biti punoljetan, odnosno ukoliko je maloljetan registraciju mora izvršiti uz privolu i suglasnost zakonskog skrbnika. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka, koje je korisnik unio prilikom registracije, poželjno je da u što kraćem roku ažurira svoj korisnički račun, ili o promjeni obavijesti cabello.hr na e-mail adresu: info@cabello.hr  

 

Naručivanje proizvoda

Proizvodi se naručuju klikom na gumb „Dodaj u košaricu“. Proizvodi se smatraju naručenim kada kupac obavi cijeli proces naplate (Checkout proces). Po primitku narudžbe cabello.hr šalje obavijest korisniku o njenom zaprimanju na e-mail adresu kojom se korisnik registrirao.

Ukoliko korisnik ne primi takvu obavijest treba se prijaviti na cabello.hr internet prodavaonicu, provjerite jesu li u košarici proizvodi koje je naručio te ponoviti Checkout proces.

Cabello.hr obavezuje se isporučiti sve dostupne proizvode. Ukoliko neki (ili sve) proizvode cabello.hr nije u mogućnosti isporučiti kontaktirat će telefonski i/ili putem e-maila korisnika kako bi dogovorili isporuku zamjenskog(skih) proizvoda ili otkazivanje narudžbe. Narudžbe kreirane na cabello.hr internet prodavaonici nisu obvezujuće.

 

Otprema/dostava proizvoda

Korisnici mogu naručiti proizvode online na web shopu. Cabello.hr dostavlja proizvode na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke. Dostava se obavlja radnim danima. Uslugu dostave proizvoda naručenih putem cabello.hr internet trgovine obavlja kurirska služba ( prema odabiru cabello.hr ). Za sve narudžbe koje se dostavljaju putem kurirske službe dodatne informacije o paketu mogu se saznati na reklamacije@cabello.hr. Uobičajeni rok dostave je od jednog do tri radna dana od dana potvrde narudžbe (za otoke i više, ovisno o rasporedu dostave kurirske službe). Dostava se kod izrade narudžbe ispod 135 eura automatski uračunava u cijenu (cijena dostave iznosi 5 eura) te je istaknuta na ponudi.

 

Preuzimanje narudžbe

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u objekt – ulaz u salon, ulaz u poslovni prostor. Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji ih je dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Proizvodi su osigurani od gubitka i oštećenja u dostavi. Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati dostavnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako korisnik, nakon što je pošiljka poslana, u očekivanom vremenu ne primi pošiljku ili obavijest o isporuci, poželjno je da o tome obavijestiti cabello.hr kako bi se poduzelo traženje pošiljke, ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju naručenih proizvoda korisnik ne pošalje pismenu primjedbu na isporučene proizvode, smatra se da je pošiljka propisno isporučena. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera - koje je isti vratio cabello.hr internet prodavaonici bez isporuke kupcu i sl.) cabello.hr ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenske proizvode korisniku u najkraćem roku. Cabello.hr zadržava pravo ne isporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

 

Zamjene, reklamacije i povrat proizvoda i prigovori

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem cabello.hr internet prodavaonice ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).

U obliku Informativnog obrasca o pravu na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji (korisnici ga mogu dobiti na reklamacije@cabello.hr ), navode se prava i obveze potrošača, kao i obveze i prava trgovca u slučaju ostvarivanja prava korisnika na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji možete dobiti na reklamacije@cabello.hr

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 41/14, članak 10.) tvrtka Cabello d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor korisnika na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Prigovor na kvalitetu usluga cabello.hr webshop-a korisnici mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Cabello d.o.o.

Karažnik 38b, 10 000 Zagreb,

ili na e-mail adresu: info@cabello.hr

Cabello.hr se obvezuje dati odgovor na prigovor u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Korisnik treba uz prigovor dostaviti podatke za dostavu odgovora: Ime, prezime i adresu ili ime poslovnog subjekta i adresu.

 

Povrat uplate

U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda, ili isporuke istovjetnih zamjenskih proizvoda, korisniku će se ponuditi proizvodi jednakih, ili sličnih, karakteristika i cijene. Ako kupac ne prihvati takvu ponudu cabello.hr se obvezuje izvršiti povrat sredstava u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je zaprimljena obavijest o raskidu ugovora o kupoprodaji, na račun korisnika s kojeg su sredstva uplaćena.

 

Marketinške aktivnosti

Cabello.hr zadržava pravo ponude različitih promotivnih aktivnosti (newsletter) putem email kanala različitim kupcima cabello.hr internet prodavaonice. Ukoliko kupac želi može odjaviti primanje promotivnih aktivnosti klikom na poveznicu unutar promotivnog email-a ili poslati zahtjev za odjavom elektroničkom poštom na info@cabello.hr

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj cabello.hr internet prodavaonice je zaštićen. Cabello.hr ostvaruje jedinstveno pravo na korištenje predmetnog sadržaja. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama cabello.hr internet prodavaonice morate prethodno kontaktirati cabello.hr te za to dobiti pisano odobrenje.

 

Povezane internet stranice

Web stranice cabello.hr internet prodavaonice uključuju linkove na druge internet stranice. Materijali na tim stranicama su izvan kontrole cabello.hr. Korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik.

 

Dio web stranica cabello.hr internet prodavaonice predviđen je za oglašavanje. Oglašivači odgovaraju za objavljene materijale, odnosno da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Cabello.hr ne odgovora za bilo kakve pogreške i nepravilnosti spomenutih marketinških materijala.

 

Dostupnost cabello.hr internet prodavaonice

Pristup na internetske stranice cabello.hr internet prodavaonice (https://www.cabello.hr) ponekad može biti otežan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

 

Način plaćanja i cijene

 

Načini plaćanja za narudžbe robe putem web shopa:

Cijene iskazane na internet trgovini su s uključenim popustom za web narudžbe te s uključenim popustom po sredstvu plaćanja. Kod web narudžbe moguće je odabrati načina plaćanja:

Uplata na žiro račun - nakon kreiranja narudžbe stiže ponude web narudžbe prema kojoj možete izvršiti uplatu u banci, pošti, FINA-i, ili putem internet bankarstva. Nakon zaprimljene uplate šaljemo narudžbu na Vašu adresu putem kurirske službe.

Kontaktirajte nas

Osobne podatke obrađujemo u skladu s Pravilima privatnosti
Kérastase ParisL'Oréal Professionnel ParisRedken NYCRedken BrewsSteamPod
Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava
Rok isporuke je unutar 2 radna dana od potvrde narudžbe
Besplatna dostava
Besplatna dostava
Besplatna dostava za kupovinu iznad 135€
Plaćanje
Plaćanje
Virmansko plaćanje