O nama

Cabello d.o.o. je specijalizirani i ovlašteni distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača u kozmetičkoj i beauty industriji. 

Od 2018. Cabello. d.o.o. je ekskluzivni distributer za L’Oreal Professionnal i Kerastase na području kontinentalne Hrvatske, Kvarnera i Istre. Mi smo mlada dinamična kompanija kojoj je cilj distribuciju unaprijediti prema potrebama klijenta i mogućnostima tržišta.

Baš kao i sami vlasnici tvrtke, naši zaposlenici dijele veliku strast i znanje u prodaji i edukaciji poslovnih partnera. Preko naših zaposlenika trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima i prenijeti im jednostavnu filozofiju i strategiju svakog branda. Time našim partnerima omogućujemo najbolju potporu na tržištu koje pokrivamo. Naš poslovni uspjeh počiva na postizanju zadovoljstva klijenata stoga svi naši zaposlenici završili su tečajeve odnosa s klijentima, prodajnog razgovora, neverbalne komunikacije i prodajnog bontona.

 

Misija

Zaposlenici Cabella predani su stvaranju nove vrijednosti za svoje klijente.
Kao jedna od vodećih malih kompanija, posvećeni smo razvoju poslovanja u skladu s zajednicama u kojima živimo, a našu tvrtku činimo poticajnim mjestom za rad. Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti kompanija s kojom je lako poslovati. Želimo pružati usluga vrhunske kvalitete na području prodaje, marketinga i distribucije našim poslovnim partnerima. Izgraditi kvalitetne i dugoročne poslovne odnose s našim poslovnim partnerima. Sve to usmjereno je i povećanju tržišnog udjela naših brandova na tržištu.

 

Vizija

Naša je vizija postati najbolji pružatelj usluga distribucije i edukacije u beauty industriji diljem Hrvatske. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog distribucijskog lanca vrijednosti.

 

Naša strategija

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, dok smo s druge strane izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

 

Transparentnost

Dijelimo svoje znanje bez monopoliziranja i želimo da svi imaju korist od toga.
Stvaranje odgovarajućeg ozračja slobode izražavanja drugačijeg mišljenja i mišljenja općenito. Pružanje prilike svakome da razvija sebe i nas. Aktivno slušanje potreba naših klijenata i nastojimo pozitivno utjecaja na našu radnu etiku. Držimo riječ, priznajući mogućnost pogrešaka učinjenih u najboljoj namjeri.

 

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurno poslovanje s nama
  • besplatnu dostavu
  • brzu i sigurnu isporuku
  • podršku kupcima
Kérastase ParisL'Oréal Professionnel ParisRedken NYCRedken BrewsSteamPod
Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava
Rok isporuke je unutar 2 radna dana od potvrde narudžbe
Besplatna dostava
Besplatna dostava
Besplatna dostava za kupovinu iznad 135€
Plaćanje
Plaćanje
Virmansko plaćanje